Welkom !

 

Hallo Knappe Koppen

Welkom op de website van VBS Het Toverpotlood.

Iedereen heeft toegang tot het publieke deel van deze website. Hierop kan je artikels vinden van onze werking. Dat is natuurlijk niet alles. De rest is voorbehouden aan de meest Edele en Waanzinnige leden van onze Toverknollenschool.

Je hebt wel toegang tot de meest essentiële info zoals de brochures en beperkte versies van het schoolwerkplan, het zorgwerkplan en de visie.

Dan is er ook nog het beveiligde deel.

Als je inlogt, als ouder en/of sympathisant met een duidelijke band met de school, zal je die dingen zien die voor jou van belang zijn. Je kan dan grasduinen in de Wistjedatjes (nieuwsbrief), fotoalbums en andere belangrijke dingen die variabel kunnen zijn zoals inschrijving oudercontacten enz. … .

De mensen die een inlog moeten krijgen hebben de nodige informatie toegestuurd gekregen.
De mensen die hier geen gebruik van kunnen maken maar toch denken te mogen inloggen, kunnen deze vraag altijd via mij stellen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder hoopt het ganse Pr8iggestoorde Toverteam dat jullie minstens een kijkje komen nemen bij ons … om dan zelf vast te stellen of je thuis hoort in onze Knotsgekke school.

Veel plezier en misschien tot binnenkort

Yves Petré
directeur